Zaļie kokteiļi jeb smūtiji ir ļoti veselīgi, turklāt tie ir arī garšīgi. Jaucot zaļos kokteiļus, recepte jālieto samērā brīvi, neuztraucoties, ja kāda sastāvdaļa iztrūkst. Lai sajauktu perfektu zaļo kokteili, svarīgāk ir ievērot jaukšanas metodi un pamatprincipus, kas vienmēr nodrošinās labas garšas zaļo kokteili, raksta portāls www.elizabethrider.com.
Būtu vienīgi jāpiebilst, jo jaudīgāks būs blenderis, jo kvalitatīvāks būs kokteilis. Ar zemas jaudas blenderi atsevišķas zaļā kokteiļa sastāvdaļas nevarēs sasmalcināt vispār, piemēram zaļos lapu kāpostus (kale).
Kokteiļa zaļais pamats
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit