galds vasara jūra glāzes
Foto: Shutterstock
Ideālajā pasaulē dienā, kad paredzētas īpašas pusdienas ar ciemiņiem, tu saposusies neatvairāmā kleitā, ar vasarīgi ieveidotiem matiem sagaidi savus viesus, piedāvājot nelielas uzkodas. Krāsnī gatavošanos pabeidz siltais ēdiens un viesi jautri uzsāk sarunas ar kokteiļa glāzi rokās.

Un ideālajā pasaulē noteikti nav tādas situācijas, ka ciemiņu ierašanās brīdī tu stāvi guļamistabā tikai ar dvieli ap slapjajiem matiem, cenšoties atcerēties, kur ir nolikts vīns.

Lai sasniegtu šo ideālo mieru un līdzsvaru, viesības ir nedaudz jāorganizē jau laicīgi. Piedāvājam portāla food52.com pārdomātos padomus, kas tev ļaus visu paveikt laikā. Galu galā, laimīga namamāte nozīmē laimīgus ciemiņus. Lūk, kas jāpadara, pirms ierodas ciemiņi:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!