glazūrkkēksiņi kēksiņi kūciņas
Foto: Shutterstock
Sviesta krēmi ir visbiežāk izmantotie krēmi kūku un kēksiņu rotāšanai. Tie viegli veidojas un ir piemēroti dažādu rozīšu, vilnīšu un turbāniņu veidošanai, rotājumam pēc tam ilgstoši sagalabājot savu formu.

Izšķir piecus galvenos sviesta krēma veidus. Katram no tā ir atšķirīga sviesta proporcija krēma masā, kā arī atšķirīga ir papildinošā krēma sastāvdaļa. Sviests, protams, ir galvenā sastāvdaļa visos krēmos, tam ir jābūt svaigam, bez sāls un citām piedevām. Visus nepieciešamos aromātus, garšas buķeti un krāsu pievieno krēma gatavošanas procesā.

Sviesta krēms ar kondensēto pienu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!