Šādā situācijā izlīdzēs kāds ļoti vienkāršs un atjautīgs paņēmiens. Būs nepieciešami 2 - 3 ledus kubiņi un virtuves papīra dvielis. Ledus gabaliņus ietin salvetē, izveidojot nelielu pauniņu. Ar šo auksto pauniņu savāc taukus. Iemērcot auksto salveti zupā, tauki ap to sastings un pieķersies pie salvetes. Ja nepieciešams, pagatavo vēl vienu pauniņu.
Trūkst ideju, kādu zupu pagatavot no izvārītā buljona? Lūk, 21 ideja no apjomīgās "Tasty.lv" pavārgrāmatas! Atliek vien izvēlēties un izbaudīt.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit