Granātāboliem ir dažādas šķirnes: ar izteiktākiem, cietākiem kauliņiem un sīkākiem, mīkstākiem kauliņiem. Granātāboli ar mīkstajām sēkliņām ir nedaudz dārgāki, bet ne vienmēr. Tomēr tas ir tā vērts, lai salātiem pievienotu granātābolus ar mīkstām, pienainām sēkliņām, kas viegli sakožas.
Tirgū ļoti bieži mēdz rakstīt - granātāboli bez sēklām. Šie augļi, protams, ir ar sēklām, bet tās ir smalkas un mīkstas. Turklāt ikvienam vajadzētu arī zināt, ka veselīga ir ne tikai augļa sarkanā sula, bet arī tā kauliņi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit