Ja tev garšo kaut kas saputots un krēmīgs kopā ar vasaras augļiem un ogām, bet centies izvairīties no piena produktiem, tad tev noderēs portāla Nutty Kitchen padoms, kā pagatavot putukrējumam līdzīgu krēmu, izmantojot kokosriekstu pienu.
Pasakaini krēmīgu, gardu un noturīgu putukrējumu var saputot, kā izejvielu izmantojot bundžiņu ar kokosriekstu pienu. Krēmam, protams, būs spēcīga kokosriekstu garša. Ja nav patīkama šī garšas buķete, tad šis krēms nav tev.
Pirms putošanas ieliec bundžiņu ledusskapī un labi atdzesē, vēlams visu nakti. Kārbu atverot, redzēsi, ka kokosriekstu piens būs sadalījies divās daļās - biezā, nedaudz vaskainā krēmā, kas būs nostājies virspusē un ūdeņainā šķidrumā apakšā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit