Pirmkārt, lai olas varētu vārīt bez čaumalām, tām ir jābūt svaigām. Ilgāk stāvējušām jēlām olām baltums izšķīdīs un staipīsies pa visu katliņu. Tomēr arī svaigām olām veidojas astes un astītes. Lai plaucētās olas izdotos perfektas, ar glītu, saturīgu formu, izmanto slavenās amerikāņu šefpavāres Džūlijas Čaildas paņēmienu.
Džūlijas ieteikums ir ļoti vienkāršs, bet iznākums izcils. Ir nepieciešamas divas īpašas lietas - adata un taimeris, un 10 sekundes. Protams, ir nepieciešams arī sekls un plats katliņš vai dziļa panna ar ūdeni, putu karote un olas. Tomēr maģiju paveic tieši pirmās divas lietas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit