Makaronu ēdienos, picās un sacepumu virskārtās vislabākie būs tie sieri, kuri viegli kūst – Krievijas siers, Holandes siers, Čederas siers, Ženēvas siers, Edam siers, zilais siers, brī siers un citi.
Sieru ledusskapī uzglabā sviestpapīrā vai vaska papīrā, kurā to ietin tirgotājs – tas nodrošinās to, ka tam nepiekļūst gaiss un siers neapkalst. Tāpat labākā vieta, kur sieru glabāt, ir dārzeņu atvilktne – nekādā gadījumā to nevajadzētu likt ledusskapja durvju plauktiņos, kā arī kopā ar ļoti spēcīga aromāta produktiem, jo siers viegli "uzsūc" svešas smaržas. Pateicīgas glabāšanai ir arī kartona kastītes, kurās siers varēs "elpot".
KartupeļiSalātiBrinzaBrie siersFetas siersKazas siersLapu salātiMocarellaSiersTomātiMakaronu ēdieniSacepumiPicas un karstmaizesKrievijas siersHolandes siersČedaras siersKausētais siersZilā pelējuma siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit