
Saldējot produktus, lielākie ienaidnieki ir gaiss un mitrums – tie piesauc nevēlamu apsaldējumu, kas maisiņā sabērtās ogas vai saldējumu pārklāj ar ledus kristāliņiem. Lai no tā izvairītos, saldētava vienmēr ir jātur ļoti auksta. Jo ātrāk tajā ievietotais ēdiens sasals, jo labāk. Šķidrumus saldē ledus trauciņos, bet pēc tam sasalušos gabaliņus pārvieto uz polietilēna maisiņiem. Plastmasas trauciņos liktos produktus piepildi maksimāli pilnus, atstājot vien puscentimetru līdz centimetru brīvas vietas līdz vāciņam.
Produkti no pieliekamā
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit