kartupeļu biezputra
Foto: Shutterstock
Garda piedeva dažādiem gaļas ēdieniem ir kartupeļu biezputra. Tā ir arī ērti pagatavojama viesībām, īpaši ar lielāku skaitu cilvēku, kad cepeškrāsnī kartupeļiem nav vietas. Vienīgi jāatrisina, kā to saglabāt siltu, kamēr sapulcējas visi ciemiņi un uzsāk pusdienot, vai, kā to viegli sasildīt mirkli pirms celšanas galdā.

Portāls The Kitchn piedāvā četrus risinājumus, kā saglabāt siltu kartupeļu biezputru, gaidot ciemiņus sasēžam pie galda.

Atdziestot, kartupeļu biezputra sastingst un zaudē savu gaisīgumu un krēmīgumu. Protams, ja biezputru pabeigtu gatavot tieši pirms likšanas galdā, šādu problēmu nebūtu, bet ne vienmēr tas tā ir iespējams, jo, gaidot ciemiņus, ir tik daudz lietas, kas būtu jāpadara pēdējā brīdī. Izvēlies paņēmienu, kurš tev noder vislabāk, un vāri kartupeļu biezputru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!