biskvīta rulete apelsīni
Foto: Shutterstock
Biskvīta rulete ir ļoti gards, glīts un kārdinošs kārums, kam iespējama ļoti liela pildījumu dažādība. Klasiski to pilda ar ievārījumu un putukrējumu. Biskvīta ruleti var cept arī sāļu, pildot ar sāļajiem krēmiem vai pastēti.

Lai kūka izdotos glīta, daži soļi ir ļoti svarīgi veiksmīgam iznākumam. Protams, biskvīts jācep taisnstūrainā panniņā. Ja neizmanto speciālo biskvīta pannu ar nepiedegošo virsmu, tad pirms mīklas ieliešanas pannā to izklāj ar cepamo papīru.

Kamēr biskvīts cepas, sagatavo ne tikai pildījumu, bet arī darba virsmu, uz kuras rullēs biskvītu. Uz galda uzklāj pietiekami lielu cepamā papīra loksni, to bagātīgi apkaisot ar cukuru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!