Jo laukā kļūst aukstāks, jo biežāk gribās iedzert karstu, smaržīgu un labu tēju. To ir pareizi jāmāk pagatavot, īpaši, ja melnās tējas vietā vēlies augļu vai zāļu tēju, kas sasilda, bet neuzbudina. Interesantus padomus tējas vārīšanai atradām izdevumā Gazeta.ru.
Kvalitatīva tēja automātiski nenozīmē to, ka tā ir beramā tēja, vai to, ka paciņu tēja būtu nekvalitatīva. Turklāt tējas kvalitāte nav atkarīga no tējas lapiņu izmēra, bet gan no to savākšanas apstākļiem un pārstrādes tehnoloģijas.
Patiesībā lielas, vidējas un maziņas lapiņas vienai kompānijai parasti ir viena un tā pati tēja. Tējas paciņās liek vismazākās, salūzušās lapiņu daļas, bet tas nenozīmē, ka tie ir nederīgi putekļi un nezināmi svešķermeņi, kā bieži tiek uzskatīts. Paciņu tējas mazās daļiņas ātri atdod savu aromātu un garšu, līdz ar to tēja būs gatava daudz ātrāk. Lielās lapas prasa ilgāku kontaktu ar karstu ūdeni un dziļākas zināšanas tējas vārīšanas mākslā.