vraps lavašs uzkoda
Foto: Shutterstock
Ātri pagatavojami, ērti pasniedzami, kārdinoši un gardi, bezgalīgi dažādo garšu vrapi. To sagatavošanai var izmantot visu to, ko citādi uz maizītes ir grūti uzgriezt vai uzlikt. Pareizi satīts vraps visu satur kopā un neļauj izkrist nevienai salātlapiņai. Kā tad pareizi jātin vraps?

Vispirms lavašs vai tortiljas jāsasilda vai nu uz pannas, vai mikroviļņu krāsnī. Pietiks ar 1015 sekundēm. Kad ietinamā maizīte silta, ar to ir viegli manipulēt un to var cieši satīt.

Lielo lavaša plāksni apsmērē ar kādu krēmīgu mērci, malas atstājot brīvas, pa virsu liek pildījumu un satin ciešu rullīti. Tukšos galus nogriež nost un pārējo lavaša ruleti sagriež vēlamā izmēra gabaliņos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!