Turku zirņi jeb aunazirņi, kā tos mēdz dēvēt, ir viens no tiem produktiem, kas noteikti būtu jāiekļauj pilnvērtīga uztura ēdienkartē. Tajos ir ne tikai maz kaloriju, bet arī daudz olbaltumvielu un proteīna. Turklāt pietiek ar nelielu turku zirņu porciju, lai cilvēks justos paēdis un drīz pēc ēdienreizes nebūtu jāmeklē kāds našķis.
Izrādās, turku zirņiem ir daudz vairāk pielietojumu, nekā tikai vienkārša to izvārīšana. "Onegreenplanet" apkopojuši 10 interesantus ēdienu veidus, kuru pagatavošanā var izmantot turku zirņus.
Gardas uzkodas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit