granātābols Ziemassvētki kanēlis
Foto: Shutterstock
Krāšņā granātābola sezona ir tieši tagad ziemā. Augļus var izmantot gan Ziemassvētku dekoros, gan tā saldi skābās un rubīnsarkanās sēkliņas var izmantot dažādos svētku ēdienos.

Granātābola garša ir piemērota gan, lai atsvaidzinātu salātus vai gaļas ēdienus, gan tā lieliski iederēsies dažādos desertos. No granātābola var izspiest sulu, kuru uzreiz var izdzert vai izmantot kokteiļu jaukšanai.

Turklāt granātāboli ir ļoti veselīgi, tie profilakstiski iedarbojas teju pret visām pasaules slimībām. Tomēr pirmais darbs ir nopirkt gatavu granātābolu. Kā veikalā zināt, kurš granātābols ir gatavs un kurš nav?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!