Kartupeļu cepšanai šādā formā vēlams izvēlēties slaidus, ovālus kartupeļus. Protams, var cept šādā veidā arī apaļus kartupeļus, bet tie neizskatīsies tik efektīvi. Jaunos kartupeļus var cept ar visu miziņu, nobriedušos kartupeļus vispirms nomizo.
Kartupelim nogriež vienu garo, plato sānu, lai veidotos plakana pamatne, uz kuras nogulda kartupeli. Kartupeli ieliek starp diviem Āzijas ēdienu koka irbulīšiem (vai diviem skaliņiem), lai griežot apturētu nazi un lai tas neizskrietu cauri kartupelim līdz galdam, kad to griezīs šķēlēs (vēdekļa lapiņās).
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit