Viens no iemesliem, kas nosaka, kāda būs maltīte ar kuskusu – izvēlētais kuskusa veids. Visērtāk pagatavojamais būs pilngraudu kuskuss. Tā kā kuskuss ir ļoti līdzīgs makaroniem, tā pagatavošanas princips ir līdzīgs, norāda portāls Eatingwell.com. Tomēr kuskusu vāra ļoti īsu brīdi un tikai pēc tam, kad tas iemaisīts verdošā ūdenī, katliņu uzliek uz plīts, lai karstumā kuskuss uzsūktu šķidrumu.
Pareiza ūdens (vai cita šķidruma) proporcija. Izmantotajai ūdens un kuskusa attiecībai ir jābūt precīzai. Parasti uz vienu glāzi ūdens izmanto divas trešdaļas glāzes kuskusa graudiņu, taču daudzums var atšķirties, atkarībā no tā, ko uz iepakojuma norādījis ražotājs.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit