Vēl ne mazāk svarīgs faktors, kāpēc karameļu mērci vērts pagatavot pašam – tas ir viegli un gala rezultāts būs daudzkārt baudāmāks par jebkuru veikalā iegādājamo jau gatavo mērci. Taču, lai mērce izdotos – ir jāzina un jāievēro pāris svarīgas nianses!
Svarīgi gatavošanas procesā izmantot silikona lāpstiņu vai karoti – cukurs izkūstot, sasniedz ļoti augstu temperatūru un citiem materiāliem šāds karstums nav piemērots. Silikona materiāla rīku pēc tam būs itin viegli nomazgāt, bet koka lāpstiņu karstā temperatūra var sabojāt.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit