citroni
Foto: Shutterstock
Citronu sezonas plaukumā tiem arvien var atrast jaunus pielietojumus. Pa šķēlītei pievienojam tējai un ūdenim. Sulu dāsni izmantojam desertos, marinādēs un mērcēs, bet miziņa ir lielisks papildinājums kēksiem, kūkām, krēmiem un citiem gardumiem. Kas vēl būtu jāzina par tik pazīstamo citronu?

Profesionāļi no Thekitchn.com apkopojuši piecus vērā ņemamus padomus, kas noderēs kā virtuvē, tā ikdienas mājas solī.

1. Lai atrastu pašus sulīgākos citronus veikalā, pirms nopirkšanas tos viegli paspied ar pirkstiem. Sulīgākie citroni būs mīkstāki. Vēl var palīdzēt miziņa – ja tā ir plāna un gluda, zini, citrons būs sulīgs un neliks vilties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!