Viena no padomju laiku virtuves klasiskākajām receptēm ir pildītās vistas filejas jeb Kijivas kotletes. Ar zaļumiem un sviestu pildīto vakariņu gardumu bērnībā gatavoja ne viena vien vecmāmiņa – ja uz galda bija Kijivas kotletes, tas nozīmēja svētkus. Tomēr, lai cik vienkārši receptes nosaukums skanētu, pildīto kotlešu pagatavošanā arī ir vajadzīga zināma pacietība.
Tāpēc "Tasty" esam sagatavojuši nelielu "soli pa solim" ceļvedi ar lietām, kas jāņem vērā, gatavojot šo klasisko recepti. Kijivas kotletes, lai gan mūsdienās piemirstas, 20. gadsimta 60. gados bija tik liela vērtība, ka tika pasniegtas restorānos pat Ņujorkā, ASV, norāda izdevums Cook's Illustrated.
Sagatavo mētelīti – vistas fileju
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit