Avokado nomizošana, sagriešana un kauliņa izņemšana itin nemaz nav sarežģīta, ir tikai jāzina labākā pieeja, kā to darīt, lai lielākā daļa augļa tomēr nonāk ēdienā, nevis pie mizas vai izķēpāta.
Visērtāk sagriezt mīkstu un jau nogatavojušos augli būs tad, ja pārgriezīsi to uz pusēm, tad katru pusīti griežot savā virzienā, sadalīsi divās daļās. Vienā pusītē noteikti būs palicis kauliņš, un to var izņemt ar ēdamkarotes palīdzību, vai ar asu nazi iecirst tajā, un tad, nedaudz pagriežot to, izņemt. Pašu augļa mīkstumu pēc tam var izgrebt ar ēdamkaroti vai arī ar nazi iegriezt gabaliņus un tikai tad izgrebt.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit