kāpostu tīteņi
Foto: Shutterstock
Kāpostu tīteņu gatavošana ir vesels process – vispirms jānovāra lapas, pēc tam jāsagatavo pildījums, jāievīsta tas lapā, jāapcep un tad kāposti jāsutina. Process izklausās ilgs un nogurdinošs, taču ikviens, kurš kaut reizi dzīvē ir baudījis kāpostu tīteņus, pateiks, ka tas ir tā vērts.

Kā vislabāk apvārīt kāpostu lapas? Kādu pildījumu izvēlēties? Un kā apcept tīteņus pirms sautēšanas, lai tie nepiedegtu pie pannas? Ar vērtīgiem padomiem dalās restorānu "Lido" šefpavāre Ilga Joma.

Kāposta lapu vārīšana

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!