Vai tie būtu klasiskie kēksiņi, vai glazūrkēksiņi ar bagātīgu krēma kārtu virspusē, bez speciālās pannas tos neizcept. Visbiežāk veikalā atrodamas pannas ar sešām vai 12 iedobēm. Atceries – jo vairāk iedobju, jo mazāki sanāks kēksiņi, tāpēc skaits jāpielāgo ne tikai ēdājiem, bet arī tam, cik lielus gardumus vēlies cept. Starp citu, ir pieejamas arī pannas pat ar 24 iedobītēm, taču tās būs pavisam maziņas – šāda izmēra kēksiņi piestāvēs bērnu ballītēm. Atceries, ka kēksiņu cepšanā svarīgi izmantot arī papīra formiņas, kur ieliet mīklu, tad gardumus pēc tam būs vieglāk izņemt.
Šī panna noderēs ne tikai mafinu un glazūrkēksiņu cepšanai, bet arī oriģinālāku gardumu gatavošanai. Iedobītēs ieklāj kārtaino vai smilšu mīklu, tādā veidā izcepot groziņus, kur pēc tam pildīt salātus, krēmu vai putukrējumu ar augļiem un ogām. Nevar nepieminēt pannas oriģinālāko izmantojumu – olu cepšanai. It īpaši tad, ja brokastīs ir vairāki ēdāji, katrā iedobē, kas ieziesta ar eļļu vai sviestu, var ieliet olu un cept tās cepeškrāsnī. Ieberot katrā iedobē sagrieztus dārzeņus, sēnes, sarīvētu sieru vai pat bekonu, papildinot ar sakultu olu, var pagatavot arī mazas omletes.