Tā kā pie ananasa mizām vēl palicis sulīgais mīkstums, tajās arī ir saglabājies augļa cukurs un ananasam raksturīgā garša, ko var izmantot dzēriena gatavošanā.
Liec katliņā visas ananasa mizas un atgriezumus, kas palikuši pāri (izņemot lapu daļu), pārlej ar ūdeni, pievieno kanēļa standziņas, dažas šķēles svaiga ingvera un liec sildīties uz plīts. Ja vēlies dzērienu saldāku, pievieno medu vai cukuru. Kā raksta portāls Food52.com, šādi dzēriens jāsilda uz vidēji lielas liesmas aptuveni 20 minūtes, tad noņem no uguns un atstāj ievilkties zem vāka uz tikpat ilgu laiku.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit