Mūsdienas noteikti var pielīdzināt kafijas kulta laikmetam – kafijošanas vietas ir teju katrā Rīgas krustojumā, un netrūkst arī iespēju izcilu kafiju pagatavot mājās, taču ar šādām prasmēm mēs nepiedzimstam, tāpēc portāls Tasty.lv viesojās ''Innocent Cafe'', kur par kafijām izglītoja Artūrs Grikke. Nelielajā kafijas ceļvedī uzzinājām par to, kā atšķirt labu no ne tik labas kafijas, kas ir tie priekšnoteikumi, kas būtu jāievēro kafijas gatavošanā mājās un kā pagatavot kafiju, kas neliek vilties.
Kafijas vaininiece Itālija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit