tasty - 994
Foto: Shutterstock
Bez kafijas noteikti daudziem ir grūti iedomāties savu ikdienu, vēlos brīvdienu rītus, sarunas draugu lokā, lietišķas biznesa tikšanās un pat brīvbrīžus ar lasāmvielu. Tā vien šķiet, ka kafija ir mums ik uz soļa, un tieši tāpēc aizvien biežāk cilvēki izvēlas arī mājās izmantot iespēju palutināt sevi ar možuma dzērienu.

Mūsdienas noteikti var pielīdzināt kafijas kulta laikmetam – kafijošanas vietas ir teju katrā Rīgas krustojumā, un netrūkst arī iespēju izcilu kafiju pagatavot mājās, taču ar šādām prasmēm mēs nepiedzimstam, tāpēc portāls Tasty.lv viesojās ''Innocent Cafe'', kur par kafijām izglītoja Artūrs Grikke. Nelielajā kafijas ceļvedī uzzinājām par to, kā atšķirt labu no ne tik labas kafijas, kas ir tie priekšnoteikumi, kas būtu jāievēro kafijas gatavošanā mājās un kā pagatavot kafiju, kas neliek vilties.

Kafijas vaininiece Itālija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!