Kreptīgas gaļas bumbiņas un frikadeles: kā pagatavot izcili garšīgi
Foto: Shutterstock

Maltā gaļa dažādās maltītēs, šķiet, ir neatņemama mūsu tradicionālajā virtuvē. No tās gatavojam gan garšīgu mērci, gan sulīgas kotletes un sacepumus. Šoreiz pievērsīsimies gardajām maltās gaļas bumbiņām, kas lieliski garšo kopā ar tomātu mērci, kā arī frikadelēm.

Daudzviet pasaulē 9. marts ir nelieli gardēžu svētki – alternatīvajā atzīmējamo dienu kalendārā šī diena ir atzīta par Gaļas bumbiņu dienu. Tātad, burvīgs iemesls, lai pagatavotu maltās gaļas gardumus. Kā pagatavot izcilas gaļas bumbiņas? Un kā panākt, lai frikadeles zupā neizjuktu? Lūk, daži padomi, kurus ir vērts ņemt vērā!

Augstas kvalitātes gaļa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!