Tā kā pie mums Latvijā ierasts mīklu gatavošanai izmantot parastos kviešu miltus, kuriem nav pievienotās vērtības, kas gatavotājiem varētu atvieglot dzīvi, cepamā pulvera, sodas vai cietes pievienošana miltiem nav nekas svešs. Tāpēc arī, lai iegūtu nepieciešamos "kūku miltus", nebūs jālauza galva, jo nekas īpaši citāds to saturā nav.
"Cake flour" aizvietošanas formula ir pavisam vienkārša – 120 gramiem parasto miltu noņem divas ēdamkarotes un tās aizvieto ar divām ēdamkarotēm kukurūzas cietes. Miltu daudzumu pēc tam pārsijā, lai kukurūzas ciete vienmērīgi sajauktos miltos un pēc tam izmanto, kā iecerēts. Kukurūzas ciete piešķir kūku biskvītiem poraināku tekstūru, bet, ja tās vietā izmanto kartupeļu cieti, tā saglabās biskvītā patīkamu mitrumu.