cepta vista, pākšu pupiņas, pusdienas, zaļās pupiņas, vasaras maltīte
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Gandrīz nekas nav gardāks un labāks par izcili sulīgu, aromātisku un vienkārši pagatavotu vistas krūtiņu pusdienās vai vakariņās. Varētu šķist – ko gan jaunu vistas krūtiņas pagatavošanā var atklāt. Izrādās, šefpavāri māk pārsteigt un atrod aizvien jaunus veidus, kā padarīt labāku tik ierasto produktu.

Izcilu garšu meklējumos uz Ostinas pilsētu Teksasā, ASV devušies Bonappetit.com autori, kuri, meklējot 10 labākos jaunos restorānus Amerikā, sastapušies ar restorāna "Dai Due" šefpavāru Džesiju Grifitu (Jesse Griffiths). Ko tad šefpavārs, kura restorāns specializējies tieši vistas ēdienu pagatavošanā, iesaka?

Izvēlies krūtiņu ar kaulu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!