Kāpēc blenderis? Ar šīs ierīces palīdzību jebkura mērce būs krēmīgāka, sastāvdaļas vienmērīgi samalsies un sajauksies, turklāt var pagatavot lielāku daudzumu un daļu atlikt nākamajām gatavošanas reizēm.
Lai kā gribētos atteikties no majonēzes lietošanas uzturā, labāk to pagatavot pašam un izmantot nedaudz, bet kvalitatīvu majonēzi ar zināmas izcelsmes sastāvdaļām. Majonēzes gatavošanā blenderis būs neatsverams rīks – atliek vien salikt tajā sastāvdaļas, kult un ik pa brīdim liet klāt smalkā strūklā eļļu. Šādi majonēze izdosies dievīgi krēmīga, tumīga un garda. Pēc garšas patikas pievieno ķiplokus, garšaugus, kādu dārzeņu pulveri krāsai vai pat mazos gabaliņos sagrieztus kaperus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit