Dziļās pannas ir lieliskas, tāpat arī vidēja izmēra katliņi, kuros izvārīt makaronus un sajaukt ar mērci. Tomēr, virtuves gadžetiem attīstoties un ēst gatavotāju prasībām augot, trauku klāsta minimumu ik pa laikam ir vērts papildināt ar ko patiešām izcilu. Tāda ir arī mērces panna jeb saucier, kuru varētu ielikt kategorijā starp dziļu pannu un nelielu katlu. Lūk, daži iemesli, kāpēc tā būs laba investīcija tavā virtuvē!
Dziļajai mērces pannai atšķirībā no nelielā mērces katliņa, kam ir taisnas malas, tās ir ieliektas. Ja tā ir no nerūsējošā tērauda, tad vairāk atgādinās apaļas formas seklu katliņu, bet ja tā ir ar pretapdegšanas pārklājumu, tad vairāk atgādinās mērces pannu. Saucier pārsvarā izmanto profesionāli šefpavāri virtuvēs, tomēr pielietojumu ieliektās formas mērces katliņam var atrast arī mājās virtuvē.
1. Ieliektās formas sieniņu un apaļās formas dēļ dziļajā traukā itin vienkārši ir pagatavot lielāka apjoma mērces. Nebūs jāuztraucas, ka mērce pārburbuļojusi pāri malām vai kaut kas nav vienmērīgi samaisīts. Tāpat daudz vieglāk būs darboties ar putojamo slotiņu, jo tā visu laiku neatdursies pret taisnajām malām, bet pieguls ieliektajām.