Foto: DELFI

Ja Lieldienas mums sniedz iespēju četras dienas atpūsties, tad tas jāizmanto pēc pilnas programmas, un kāpēc gan šī nebūtu īstā reize bezē cepumu pagatavošanai? Visiem zināms fakts – tie garšo gan bērniem, gan pieaugušajiem, turklāt šajā versijā piedāvājam tos pagatavot svētkiem atbilstošā noformējumā.

Bezē cepumi ir viens no tiem kārumiem, kas piestāv teju visiem svētkiem. Ja vēl nedaudz padomā par noformējumu, tie būs svētku galda galvenie varoņi. Domājot par Lieldienām, bija skaidrs, ka šoreiz jāpagatavo kaut kas olveidīgs, un tā tapa trīs versijas Lieldienu cepumiņiem. Vieni, kas izskatās gluži kā ola bez čaumalas, un divi krāsaināki varianti ar dekoratīviem krikumiem. Seko līdzi pamācībai un pagatavo arī savās mājās bezē cepumus svētku noformējumā, ko novērtēs gan mājinieki, gan viesi. Starp citu, bērniem šo cepumu gatavošana noteikti būs īsts piedzīvojums!

Foto: DELFI

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!