Foto: DELFI
Humoss šķiet pavisam svešs vārds, un vairums smēriņa gatavošanu un baudīšanu vairās tuvāk iepazīt tieši šīs svešās asociācijas dēļ, tomēr velti. Variācijas, kā pagatavot un pēc tam baudīt, ir tik daudz, ka būtu grēks to neizmēģināt.

Lielā cieņā humoss ir austrumu zemēs, kur to gardu muti tiesā uz maizes, lavaša, pilda tortiljās vai vienkārši ēd tāpat, jo prasmīgi pagatavots humoss tik tiešām ir tik gards, ka to varētu ēst karotēm vien. Iepazīsties ar humosa pagatavošanas knifiem, uzzini, kādas piedevas pievienot garšu dažādībai un, iespējams, pašgatavots humoss kļūs par iecienītāko smēriņu jūsmājās!

Sastāvdaļas, bez kurām neiztikt

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!