It kā picu izcept prot teju katrs, kurš ar gatavošanu nav uz jūs, tomēr tāpat ziņkāre nepamet, kā mājās pagatavot picu, kas kaut nedaudz līdzinās tām izcilajām, kas baudītas Itālijā. Pēc padomiem un ieteikumiem "Tasty" komanda devās uz ''Pica Rīga'', kur gardo picu cepšanas nianses atklāja meistars un cepējs Jānis.
Pirms ķeramies klāt pie gatavošanas, picu meistars Jānis stāsta, ka ir ļoti daudz variāciju, kā cept picu, un nav tādas vienas patiesības, pēc kā vadīties. Iespējams, kāds neatzīs autentiskās itāļu picas, un otrādi, tāpēc galvenais katram vadīties pēc savām sajūtām, tomēr noderīgus padomus, par ko gatavošanas procesā neaizmirst, lai pildījums nenotek un mīkla nepiedeg, gan vērts uzklausīt.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit