garšvielas
Foto: Shutterstock
Bez garšvielām neviens ēdiens nebūtu pilnīgs. Sāls, pipari un cukurs ir absolūtais iztikas minimums, taču bez dažādiem garšvielu maisījumiem arī neiztikt. Tomēr, tā vietā, lai tos pirktu gatavus, pamēģini pagatavot pats!

Paša gatavotos garšvielu maisījumos nebūs nekā lieka. Visas sastāvdaļas būs zināmas un tām nebūs pievienots nekas lieks. Paštaisīti garšvielu maisījumi ir arī lielisks veids, kā izmantot nelielās kaltēto garšaugu porcijas, kuru paciņas aizķērušās garšvielu skapītī.

Citronpipari – būs nepieciešama sarīvēta miziņa no trim citroniem, aptuveni trīs ēdamkarotes ar pipariem un divas ēdamkarotes sāls. Visas sastāvdaļas saber nelielā stikla burciņā un sakrata. Pēc tam izmanto, kā iecerēts, pie gaļas vai citiem ēdieniem. Lieliski garšos kopā ar lasi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!