Siera kūkas nu kļuvušas par teju iecienītākajām kūkām, ko izvēlamies gan kafejnīcās, gan gatavojam mājās paši. Taču visbiežāk drošības labad gatavojam cepto versiju, lai izvairītos no iespējamās neizdošanās. Apbruņojoties ar pacietību un jaunu prasmju apgūšanu, devos uz Gemoss virtuvi, kur prasmīgās Restorāna "3" pavāres Ina Poliščenko vadībā iemācījos ne tikai sadraudzēties ar želatīnu, bet arī pagatavot izcili krēmīgu siera kūku.
Lai arī pavāres ikdiena saistīta ar dažādu ēdienu gatavošanu, Ina atzīst, ka jājamzirdziņš esot tieši saldie ēdieni un kūkas, ko labprāt gatavo gan darbā, gan mājās. Tā kā siera kūka ir arī Inas viena no iecienītākajām kūkām, meistare dalās zināšanās, kā to pagatavot nedaudz citādāk – neceptā versijā un ar veselīgu pamatni, kur paslēpušies smalki sablendēti rieksti ar žāvētiem augļiem, tātad recepte patiks tiem, kas rūpējas par slaido līniju. Iekārdināta par gaidāmo rezultātu, ķeramies vērsim pie ragiem. Soli pa solim uzzināju knifiņus, kas attiecināmi uz šo meistarstiķa gatavošanu.