cukurs kafija burciņa
Foto: Shutterstock
Aromātiski dažādu garšu cukuri jau kādu laiciņu nav nekāds jaunums – veikalu piedāvājumā ir gan vaniļas cukurs, gan zemeņu, šokolādes un daudzu citu garšu un smaržu saldinātāji. Taču aromatizētos cukurus diezgan viegli mājās var pagatavot pats. Kā to izdarīt?

Garšīgo un smaržīgo cukuru pagatavošanai vajadzēs vien tīru balto vai brūno cukuru, stikla burciņu un izvēlēto garšu. Nelielai porcijai var izmantot aptuveni 200 gramus cukura.

Vaniļas cukurs – klasiska garša. Lai pagatavotu aromātisko cukuru, burciņā saber cukuru un liek iegrieztu vaniļas pāksti. Pāksti iegremdē cukurā un ļauj tai uzsūkties saldajos graudiņos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!