Mārcis Baltskars

Varētu šķist, kas gan tur grūts – pagatavot kūciņu uz kociņa, vai ne? Taču nereti eksperimentētāji ātri vien atmet ar roku, jo kociņš stabili neturas, bumbiņa drūp un glazūra nevienmērīgi uzklājas, tāpēc zināšanas šo smalko kārumu gatavošanā devos smelties Precos.lv rīkotajā meistarklasē, kur saldumu pavēlniece un gatavošanas lietpratēja Anna Panna atklāja noderīgus knifiņus.

Pēdējos gados keikpopi (cake pops) ir visai populāra izvēle kāzu un citu svinību saldumu galdiem, pastāstīja Anna. Daļa varbūt domās, ka tas ir bērnišķīgs kārums, taču Anna atklāj – interesantās kūciņas uz kociņa var pasniegt ļoti dažādi, un ne vienmēr tām jāizskatās bērnišķīgi. Iemērktas šokolādē un apkaisītas ar zelta dekoriem, gala rezultāts būs ļoti grezns, turklāt pasniegts interesantā veidā, piemēram, uz koka bluķa, kur izurbti caurumi, noformējums izskatīsies izcili! Tā kā viss ir atkarīgs no pasniegšanas veida!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!