Pavasara rullīši (spring roll) ir ļoti populāra Āzijas virtuves uzkoda. To gatavo kā Ķīnā, tā Vjetnamā, Korejā un daudzās citās šī reģiona valstīs. Pavasara rullīšu pagatavošanas veida dēļ tie kalpo gan kā garda aukstā uzkoda, gan kā siltā. Kas nepieciešams, lai tos pagatavotu, un kā to izdarīt?
Pirmā lieta, kas jāizlemj, ir tas, vai pavasara rullīši būs svaigie vai fritētie. Pēc tam jāizlemj – vai gatavot tos veģetārus, vai nē. Springroļļu pamatu pamats ir rīsu papīrs jeb lapas – baltas un caurspīdīgas. Tajās tad arī tiek ievīstītas visas izvēlētās sastāvdaļas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit