Pirms ķerties pie spārniņu marinēšanas, pārliecinies, lai gaļa būtu kvalitatīva, gabaliņi tīri un skaisti rozā krāsā. Spārniņus visērtāk būs iemarinēt kādā cieši noslēdzamā traukā vai maisiņā – visas sastāvdaļas un vistu spārniņus var sakratīt, lai marināde gaļas gabaliņus noklātu pilnībā.
Marinādes porcijas paredzētas 12-16 vistu spārniņiem. Spārniņus katrā marinādē marinē samērā ilgi – divas līdz trīs stundas. Tasty.lv gan iesaka strikti nepieturēties pie norādīto sastāvdaļu daudzuma – ja liekas, ka kaut ko nevajag, to var pievienot mazāk vai it nemaz. Citronu sulu vienmēr var aizstāt ar mazliet etiķa un otrādi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit