Nedēļas beigas ir laiks, kad ļaudis sasparojas un steidz meklēt plāno pankūku recepti – Tasty.lv novērojumi liecina, ka ik brīvdienas tā ir viena no lasītākajām (ceram, ka arī gatavotākajām) receptēm portālā. Bet, lai plānās pankūkas izdotos perfektas, jāparūpējas ne tikai par to, lai mīkla būtu lieliska, bet arī cepšana – rūpīga, bet veikla.
Plāno pankūku vieglākai apgriešanai palīdzēs ne tikai pareizi izvēlēta cepšanas temperatūra un taukviela, bet arī piederumi. Lūk, daži ieteikumi soli pa solim, kas palīdzēs pagatavot perfektas plānas pankūkas, kā arī apgriezt tās bez raizēm!
... Cepšanai izvēlies labu pannu, kas uzsilst vienmērīgi un ir ar līdzenu virsmu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit