lasis zaļumi
Foto: Shutterstock
Nav tāda cilvēka, kurš nezinātu slaveno teicienu par lasi. Jokot varam, bet lasis tiešām ir viena no gardākajām izvēlēm, ja ir vēlēšanās pagatavot vienkāršas, bet tajā pašā laikā iespaidīgas pusdienas vai vakariņas. Tomēr arī pret šo produktu jāattiecas ar zināmu pietāti, lai iegūtu visu labāko.

Kā mantru mēdzam atkārtot to, ka zivis nedrīkst pārcept, tomēr ir lietas, ko vēl noteikti nedrīkst nodarīt tieši lasim. Lūk, sešas visbiežāk sastopamās kļūdas, ko apkopojuši kulinārie speciālisti no portāla "Bonappetit.com".

Izrauj visas asakas pēc kārtas

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!