Četri triki, kas palīdzēs cepamajam papīram neizsprukt no formas
Foto: Shutterstock
Cepamais papīrs ir lielisks palīgs ne tikai dažādu kūku un konditorejas izstrādājumu cepšanai, bet arī sviestmaižu ievīstīšanai. Tomēr viena lieta, kas mēdz apgrūtināt ik reizi, kad cepamā papīra sloksne tiek nogriezta izmantošanai – tas tūliņ steidzas sarullēties un nestāv uz pannas, kā nākas. Ko darīt, lai tā nenotiktu?

Ietauko pannu

Taukvielas ir tās, kas palīdzēs cepamajam papīram piestiķēties pie cepampannas un formas. Tāpēc, pirms ieklāšanas, iesmērē pannu vai formu ar sviestu vai augu eļļu. Pēc tam liec formā cepamā papīra sloksni un kārtīgi izlīdzini, lai tā turētos pie sieniņām, kā nākas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!