Būsim godīgi, zivis ikdienā ēdam retāk, nekā vajadzētu, taču, siltajai sezonai iesākoties, trekno sacepumu, zupu un gaļas ēdienu vietā gribas svaigākas un vieglākas notis, tāpēc zivs gatavošana būs pašā laikā. Tanī, kāpēc tomēr nepietiekami gatavojam zivis, iespējams, vainojama arī neziņa, ko no plašā klāsta izvēlēties un, galu galā, ko pēc tam iesākt ar nopirkto. Un kurš gan varētu palīdzēt labāk, ja ne zinošs pavārs? Tā kā Ingmāram Ladigam zivs gatavošanas meistarstiķi ir visai labi zināmi, izprašņājām padomus, lai arī mūsu lasītāji mājās varētu sevi palutināt ar ko izsmalcinātu nedēļas izskaņā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit