Tā kā tirgū un veikalos parādījušies jaunie gurķi, kas audzēti Latvijā, kāpēc gan neiesākt mazsālīto gurķu sezonu jau tagad? Atliek vien iepirkt kādu kilogramu mazu gurķu, salasīt dilles un lapiņas marinēšanai, atrast kādu lielāku trauku un ķerties pie darba!
Pirms gatavot sālījumu, vispirms sagatavo gurķus. Izvēlies tādus, kas ir ar stingrāku miziņu, neliela vai vidēja izmēra un zaļi, nevis ar jau dzeltenu nokrāsu. Ja vēlies, lai gurķi būtu gatavi ātrāk, tiem var nogriezt galus. Bet, ja gurķu galu sīvums netraucē, tos var arī atstāt. Galvenais – pirms sālīšanas ir gurķus kārtīgi nomazgāt!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit