Spirdzinošas limonādes pamata sastāvdaļa, protams, ir svaigi un sulīgi citroni. Lai izspiestu no citroniem vairāk sulas, tos pirms tam pavirpini pa galda virsmu, lai tie kļūtu mīkstāki. Pēc tam citronu sulu izspied citrusaugļu spiedē (vairāk padomus meklē šeit). Rūpīgi izlasi visas citrona sēkliņas! Ja nevēlies, lai limonādē būtu biezumi, svaigi izspiesto citronu sulu izkās caur marli.
Cik daudz citronu nepieciešams? Tā kā limonādi gatavo lielā sulas krūzē, jārēķinās, ka īpaši atspirdzinošai limonādei vajadzēs 6-8 svaigus un palielus citronus. Sulīgākie citroni būs tie, kam ir gluda un plāna miziņa.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit