Pirmā lieta, kas vienmēr jāatceras – saldētās picas pagatavošanai obligāti izmanto cepeškrāsni, nevis mikroviļņu krāsni. Cepeškrāsns parūpēsies par to, ka picai būs kraukšķīga garoziņa un tā būs zeltaina, norāda portāls "Spoonuniversity.com". Mikroviļņu krāsnī pica pagatavosies nevienmērīgi, līdz ar to ir vērts uzsildīt cepeškrāsni un paciesties kādu mirkli ilgāk.
Lai saldētā pica iegūtu pavisam izteiktu garšu, glābiņš būs papildu piedevas. Pievienojot čili pārslas, neizteiksmīgā pica iegūs nedaudz pikantuma. Ja ļoti patīk kūstošs siers uz picas – nevilcinies to uzbērt virsū arī saldētajai ekonomiskajai picai. Tāpēc sarīvē Parmezānu vai saplucini mocarellu un uzber picai pirms izņemšanas no krāsns, kad atlikušas pāris cepšanas minūtes.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit