pica tomāti baziliks
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Katram no mums reiz paslīd roka veikalā, kad ieraugām – saldētā pica, kuru atliek vien uzsildīt cepeškrāsnī, sanāks krietni izdevīgāk, nekā taisīt pašam no nulles. Bet tas, ka izvēlēts vieglākais ceļš, nenozīmē, ka jābauda viduvēja maltīte – lūk, daži padomi, kā uzfrišināt saldēto picu, lai tā būtu izcili garda!

Pirmā lieta, kas vienmēr jāatceras – saldētās picas pagatavošanai obligāti izmanto cepeškrāsni, nevis mikroviļņu krāsni. Cepeškrāsns parūpēsies par to, ka picai būs kraukšķīga garoziņa un tā būs zeltaina, norāda portāls "Spoonuniversity.com". Mikroviļņu krāsnī pica pagatavosies nevienmērīgi, līdz ar to ir vērts uzsildīt cepeškrāsni un paciesties kādu mirkli ilgāk.

Lai saldētā pica iegūtu pavisam izteiktu garšu, glābiņš būs papildu piedevas. Pievienojot čili pārslas, neizteiksmīgā pica iegūs nedaudz pikantuma. Ja ļoti patīk kūstošs siers uz picas – nevilcinies to uzbērt virsū arī saldētajai ekonomiskajai picai. Tāpēc sarīvē Parmezānu vai saplucini mocarellu un uzber picai pirms izņemšanas no krāsns, kad atlikušas pāris cepšanas minūtes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!