grils šašliks
Foto: Shutterstock
Grila produkti, nedaudz burvju mākslas, mazlietiņ pacietības, un gards ēdiens ir gatavs! Noteikti palīdzēs arī saulains laiks, laba kompānija, gardi dzērieni un jauka mūzika – šādos mirkļos dzīve šķiet pati pilnība! Grilēšanas pamati lielākoties ir zināmi ikvienam, bet ir daudz knifiņu, kā padarīt gaļu, zivi vai jebko citu grilējamu vēl garšīgāku un apetīti rosinošāku. Sākoties jaunajai grila sezonai, "Rakvere" grila meistari piedāvā vairākus padomus, lai maltīte izdotos īpaši garda.

Gaļas sagatavošana grilēšanai

Pirms grilēšanas ieteicams gaļu aptuveni stundu turēt istabas temperatūrā, lai, to uzliekot uz grila, nerastos krasa temperatūras maiņa un gaļas apbrūnināšana noritētu veiksmīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!