Olu kulteni nedrīkst jaukt, tiklīdz tas uzliets uz pannas, kā arī panna nedrīkst būt ļoti karsta. Visa atslēga slēpjas tajā, ka olām ļauj kādu mirkli gatavoties, gluži kā omletei, "Real Simple" norāda profesionālais pavārs Kērtiss Stouns. Tiklīdz olas sāk nedaudz sarecēt, ir īstais brīdis, lai ar vieglām kustībām tās maigi sajauktu kultenī. Olu gabaliņiem jāatgādina gaisīga mākoņa driskas.
Tāpat olu kulteni nav nepieciešams dedzīgi un nepārtraukti maisīt. Tā vietā olu kulteni iecilā pannas vidū, bīdot cepamo lāpstiņu no ārmalām uz pannas centru. Tiklīdz olu kultenis ir bez piecām sekundēm gatavs, tas ir gatavs likšanai uz šķīvja. Stouns norāda, ka olas turpināsies gatavoties arī dažas sekundes pēc tam, jo joprojām ir karstas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit