zemenes vasara ogas
Foto: Shutterstock
Zemeņu laiks ir patiesi burvīgs – sārtvaidzītes varam ēst teju visu dienu, līdz groziņā vairs nav palikusi neviena pati oga. Taču tajos brīžos, kad no tirgus esam atnesuši maisiņu ar sārtajām ogām un negrasāmies apēst uzreiz, svarīgi ir tās pareizi uzglabāt.

Nevienam taču nepatīk pēc dažām stundām ielūkoties zemeņu traukā un redzēt, ka tās ir pamatīgi saspiedušās, sasulojušās un jau sāk pelēt. Tāpēc ievēro šos dažus knifiņus, lai arī nākamajā rītā brokastīs varētu notiesāt kādu bļodiņu ar zemenēm un pienu!

Esi bezkaunīgs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!