Ja mājās nav speciālā ķiršu kauliņu tīrītāja, talkā var ņemt irbulīti, ar kuru parasti tiek ēsti suši, un tukšu pudeli ar šauru kakliņu. Ķiršus pirms atkaulošanas nomazgā un noņem kātiņus. Tad ogu uzsēdina uz pudeles kakliņa un ar vieglu kustību izdur cauri irbulīša šaurāko galu.
Ķirša kauliņam vajadzētu viegli izslīdēt no ogas mīkstuma un iekrist pudeles dibenā. Ar šo paņēmienu ķiršus iztīrīsi no kauliņiem ne tikai veikli, bet arī bez liekas šmuces. Visi kauliņi sakritīs pudelē.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit